شیر در کارخانه جداسازی شیر سپراتور وسیله ای است برای تفکیک شیر تازه به شیر اسکیم ( شیر بدون چربی ) و خامه شیر اسکیم از جدا سازی کل چربی از شیر تازه ساخته می شود باقی مانده مخلوط که کل چربی است خامه نام دارد
قیمت فایل فقط 6,000 تومان
فهرست
شیر در کارخانه : 4
استاندارد کردن شیر: 4
هموژن کردن شیر : 4
پاستوریزه کردن: 5
افزودن ویتامینها: 5
بسته بندی: 5
معرفی دستگاه های موجود در کارخانه: 5
پرکن و بسته بندی.. 5
شیرینگ پک تمام اتوماتیک... 6
دربند 6H.. 6
مونو بلوک.. 7
مقدمه: 8
سنسورهای به کار رفته برای قسمت های مختلف پروسه تولید شیر: 8
سنسور دما 8
ترموکوپل: 9
اساس کار ترموکوپل: 10
ساختار داخلی: 10
جدول ترموکوپل ها: 10
تست ترموکوپل: 11
مزایای ترموکوپل.. 11
معایب ترموکوپل.. 11
مقاومتهای حسکنندة دما Resistance Temperature Detectors (RTDs). 12
نصب ( Construction): 13
تجهیزات Readout : 14
اندازه گیری دما با سنسور pt100: 15
یکی دیگر از سنسور هایی در صنعت استفاده می شود و رنج دمایی بین ۲۰۰- تا ۸۴۰+ را اندازه گیری میکند سنسور pt 100 میباشد که در چند شکل به به بازار ارائه شده است. 15
سنسور دمای pt 100 نسبت به تغییر دما مقدار مقاومت ان تغییر می کند که بهترین روش برای اندازه گیری مقدار دما توسط این سنسور استفاده از پل وستون می باشد. 16
اندازه گیری سطح مایعات در مخزن: 16
مبدلهای ناپیوسته: 17
مبدلهای پیوسته: 19
تشخیص عیب موتورهای الکتریکی: 26
قیمت فایل فقط 6,000 تومان
برچسب ها : گزارش کارآموزی کارخانه لبنیات کشت و صنعت مغان , کارآموزی , شیر در کارخانه 4 , , استاندارد کردن شیر 4 , , هموژن کردن شیر 4 , , پاستوریزه کردن 5 , , افزودن ویتامینها 5 , , بسته بندی 5 , , معرفی دستگاه های موجود در کارخانه 5 , , پرکن و بسته بندی 5 , , شیرینگ پک تمام اتوماتیک 6 , , دربند 6H 6 , , مونو بلوک 7 , , مقدمه 8 , , سنسورهای به کار رفته برای قسمت های مختلف پروسه تولید شیر 8 , , سنسور دما 8 , , ترموکوپل