پاورپوینت تولید آب لیمو

پاورپوینت تولید آب لیمو

پاورپوینت تولید آب لیمو دسته: کارآفرینی
بازدید: 5 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 4549 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 19

پاورپوینت تولید آبلیمو 19 اسلاید

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.تکنولوژی تولید و تهیه آبلیمو

1-لیموترش سالم و رسیده باشد ؛ کپک زدگی نداشته باشد چرا که میوه آلوده و دارای ترکیبات با بوی بد ، ناخوشایند بوده و به کیفیت محصول تاثیر بسیاری می گزارد.

2- میوه لیمو ترش سطحی صاف و شکلی تخم مرغی داشته باشد.

3- لیمو ترش آبدار باشد تا در نتیجه از درصد آبدهی بالایی برخوردار باشد.

4- و... .

میوه لیمو ترشی که توسط واحد خرید مواد اولیه کارخانه خریداری شد پس از تحویل به کارخانه در سیلوی لیمو تخلیه می شود و در صورتی که سیلوی لیمو کاملا پر از لیمو باشد و یادر صورت عدم وجود سیلوی لیمو ،لیمو ترش در فضای باز و در معرض نور آفتاب تخلیه میشود... .

بعد از تخلیه میوه لیمو ترش در کارخانه از نظر عدم عیوب واز نظر افت زنی مورد بازبینی و بررسی قرار می گیرد... .

آبلیمو پس از آنکه از فیلتر مرحله اول خارج شد وارد دو مخزن اولیه می شود ودر برخی اوقات این کار صورت نمی گیردو آبلیموی فیلتر شده در فیلتر اولیه به درون فیلتر ثانویه منتقل می شود... .

برای ایجاد خلاء از دو روش استفاده می شود:

1-    استفاده از پمپ خلاء

2-    استفاده از اثرکتور

غلاف زنی به بطریها به دلایل زیر انجام می گیرد.

1-به دلیل زیبایی ظاهری بطری محصول تولیدی

2-برای اطمینان محصول از پلمپ کردن آن

3- و... .

آزمایشگاه فیزیکوشیمیایی:

فاکتورهای شیمیایی نیز لازمه کنترل یک خط تولید هستند و با توجه به این فاکتورها برای بهبود کیفیت محصولات و رفع نواقص خط تولید استتفاده میکنند... .

کنترل فیزیکو شیمیایی  آبلیمو،

شکل ظاهری، رنگ، بو ؛ طعم، وجود مواد خارجی ، درصد لرد فیلتر اول و دوم، درصد چربی، میزان SO2   شاهد و ... .

و... .

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : پاورپوینت تولید آب لیمو , آبلیمو , پاورپوینت آبلیمو , تولید آبلیمو , پاورپوینت تولید آبلیمو

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.